B

Kontakt / Contact

Jeg vil meget gerne udstille i kunstforeninger, sognegårde, gallerier m.v. 
 
Kontakt mig venligst på tlf. +45 61260447 eller på E-mail:  lonebo47@gmail.com, hvis du vil se mere, eller hvis du vil tilbyde mig en udstilling. Er du interesseret i at købe et af mine billeder, så ring eller skriv.
 
I løbet af efteråret 2022 forventer jeg at kunne holde åbent atelier i forbindelse med KunstSpor Djursland i weekenden 1.-2. oktober. Dette vil blive annonceret på min hjemmeside og min facebook side: Bodil Bjergbæk - Maleri. 
 
Please contact me on phone (+45 61260447) or E-mail lonebo47@gmail.com if you want to see more or in case you would offer me an exhibition. Are you interested in buying one of my paintings, please call me or send me an e-mail. 
 
 
 
I henhold til Persondataloven gør jeg opmærksom på, at jeg ikke indsamler persondata i forbindelse med besøg på min hjemmeside. Der registreres udelukkende aktivitet/antal besøg på hjemmesiden. Men jeg kan ikke se, hvem der har besøgt siden. 
Henvendelser til mig på e-mail bliver gemt så længe, der er behov for det i forbindelse med en udstilling, hvorefter de slettes. 
 
 
 
 
Bodil Bjergbæk  | Tlf.: +45 61260447 | lonebo47@gmail.com